Fornøyde foreldre!

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Gjemble du er mest fornøyd med?»

«Positiviteten til de ansatte som de sprer videre til barna. Dette gjør at barna bli kjempetrygge og lærevillige i barnehagedagen. Flinke til å legge mye læring inn i lek.»

«Jeg er veldig fornøyd med ansatte i barnehagen. De er kunnskapsrike og dyktige med barna. Som mamma føler jeg at ansatte har god kommunikasjon med mitt barn og med oss voksne. Ansatte er alltid åpne for spørsmål. Jeg er trygg på at mitt barn får god omsorg ila av dagen, og at mitt barn blir både sett og hørt. Jeg er veldig fornøyd med uteområdet og turdager.»

«At ansatte ivaretar mitt barn, og hennes beste interesse og utvikling på en god måte. Om det skulle være noe er de i god tid ute, slik at et evt problem kan løses så fort som mulig.»

«Flotte uteområder for de større barna. Godt og trygt miljø for de minste barna. Fint fokus på kosthold. Interesserte voksne.»

«Veldig fornøyd generelt med Espira Gjemble barnehage. Supre ansatte som alltid setter barnas behov først. Tviler aldri på at mine barn har er i trygge omgivelser og vet de trives godt. En super barnehage!»

«Jeg er mest fornøyd med at barna er så trygg og opplevelsen av barnehagedagen er veldig positiv. Veldig fornøyd med at det legges opp til mange ulike aktiviteter både ute og inne, og ikke minst både i barnehagen og utenfor barnehageområde. Fine og lærerike temaer. Barna får utviklet seg fysisk og de får masse god læring.»

«Gymsal, muligheter for sykkel og ski.»

«Blidt og trivelig personell som utstråler trygghet. Godt både for foreldre og barn.»

Personvern og cookies